KOLEKSI NURI's FotoPage
tudung,shawl,tudung syria murah
By: KOLEKSI NURI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 5-Jul-2010 23:32 Email | Share | | Bookmark
tudung syria 3 layer

SYRIA PELANGI - RM 35
HIJAU - RM30
BIRU - RM30
View all 6 photos...
Salam..,
Semoga kita semua sihat selalu..kepada yabg tak sihat..harap-harap cepat-cepat mendapatkan rawatan.Sekarang Rejab pun dah nak abis, tak lama lagi kita nak sambut Ramadhan pulak!
Bulan ni saya ada 6 helai je tudung syria 3 layer inner untuk diperdagangkan sebab, tudung-tudung yang lain dah habis dicekup sebelum saya sempat masukkan ke dalam blog!!! Terima kasih kepada semua yang telah memberikan semangat...
So, CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!! CUMA RM 30 SEHELAI!!!!
Tel. atau sms saya di 017-2723095
email - atilaron74@yahoo.com.my
Time kasih...





Friday, 18-Jun-2010 11:43 Email | Share | | Bookmark
HAPPY FATHER'S DAY!!!

 
KOLEKSI NURI inging mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI BAPA kepada semua yang bergelar bapa, ayah, abah, daddy, walik, etc..
Berikanlah kasih sayang kepada bapa kita sementara ada, kalau dah tak ada..beri al-fatihah..
Ingat! kita ada kerna AYAH DAN IBU!!!
Siapa pun mereka, DNA kita sama dengan mereka...

SELAMAT HARI BAPA!!!!


Sunday, 30-May-2010 13:30 Email | Share | | Bookmark
NEW STOK!!!

LYCRA BATU PINK
SYRIA LYCRA
LYCRA BATU COKELAT
View all 17 photos...
Salam semua...,
Saya ada stok baru untuk tudung syria lycra dan tudung lycra batu yang saaangaaat cantikkkk!!!
Dengan harga yang sangat murah...cuba bandingkan dengan tudung online yang lain!!!

SYRIA LYCRA = RM 25
NURKASIH2 = RM30
LYCRA BATU = RM35

...tak termasuk kos pos yea....

sms saya di 017-2723095 untuk urgent reply atau
email - atilaron74@yahoo.com.my

Jom jengok blog saya http://www.koleksinuri.blogspot.com
SELAMAT BER 'SHOPPING'!!!!

0)


Sunday, 9-May-2010 04:13 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI IBU

KOLEKSI NURI mengucapkan SELAMAT HARI IBU kepada semua yang bergelar EMAK, IBU, .MAMA, MUMMY, dan yang sewaktu dengannya!!!! Semoga kita semua menjadi ibu yang terbaik untuk waris-waris kita yang bakal menjadi tonggak agama, bangsa dan negara..
Have a Nice Day!!!!


Saturday, 8-May-2010 14:56 Email | Share | | Bookmark
koleksi nuri

syria1
syria4
syria2
View all 26 photos...
SELAMAT DATANG KE KOLEKSI NURI

Semua tudung berkualiti dengan harga murah.Sila email saya di atilaron74@yahoo.com.my atau sms/call 017-2723095 untuk pertanyaan dan pesanan.
Untuk batch kali ni, semua tudung pada harga RM25 sahaja!!
Selendang pada harga RM8!!

Kos penghantaran : POS EXPRESS = RM 4.50
POS LAJU (min) = RM 6



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net